Casa funerara | Transport funerar

DE ACUM OFERIM SALILE DE PRIVEGHI SI MEDIC CONSTATATOR GRATUIT!
NOU!
0744 558 712

Casa funerara


Casa Funerară Rostyl, primul furnizor de produse și servicii funerare din România, rămâne singura companie de pompe funebre care oferă serviciile complete. Rostyl Company rezolvă și problema locului de veci în orice cimitir din Timișoara, oferind până și transport funerar internațional. Casa Funerară deține săli de priveghi, frigider pentru păstrarea decedaților mai mult timp, sală de pregătire, absolut tot ce este necesar pentru un serviciu calitativ complet și personalizat.


Catalog, modele sicriu


Alegerea sicriului potrivit pentru un omagiu corespunzător, reprezintă un pas important în pregătirea înmormântării persoanei dragi.


Informatii utile
Despre noi | Rostyl Company

 Fiind primul furnizor de produse și servicii funerare din România, Rostyl Company a fost mereu aproape de familiile îndoliate, tratându-le, mai presus de orice, cu respect, compasiune și onestitate.


Experiența și tradiția ne-au învățat să fim mereu atenți la detaliu, îndreptându-ne mereu spre a îndeplini doleanțele specifice fiecărei familii. Oferim servicii funerare complete, bazându-ne pe un personal calificat, experiența, devotamentul și discreția fiind argumentele de bază ale angajaților noștri.

Pornind de la concepția păstrării intacte a valorilor noastre, scopul principal rămâne acela de a fi alături de familiile îndurerate în aceste momente grele, oferindu-le, mereu, servicii de cea mai înaltă calitate.


Pentru a putea menține aceleași standarde înalte din punct de vedere calitativ, dobândite prin ani de experiență, orice părere sau sugestie legată de serviciile noastre este binevenită iar, pentru orice tip de nelămurire, nu ezitați să luați legătura cu noi.


De unde am plecat

Unde am ajuns

program gestiune